FAR-YUMI-composizione_0

Det er veldig artig å få vise frem lamper fra et firma som er en av de 4 store belysningforetak fra Milano. Du vil muligens gjenkjenne flere klassikere som du har sett tidligere.

En av mine favoritter er Yumi fra 2011 designet av den japanske arkitekten Shigeru Ban. Yumi ble valgt til ADI Design Index i 2012 og nominert til «Best of the year» i belysningskategorien av det amerikanske magasinet Interior Design,

Yumi er en svært elegant og smekker gulvlampe i utsøkt design i komposittmateriale dekket av carbonfiber (gjelder den sorte) Overflaten er polert. De 170 lysioder flyter i ett med lampens form. Strømkablene er også helt skjult i konstruksjonen. Yumi gir en varm konsentrert stråle av lys, ideel for å skape en koselig atmosfære. Den slanke form gir en perfekt form til mange ulike rom og innredninger. Yumi finnes i sort, rødt og hvitt.  Den sorte er tatt inn til mitt lille showrom i Kjelsåsvn. vil du vite mer om lampene til Fontana Arte klikke deg inn på min side LEVERANDØRER og trykk på belysning.

 

 

YUMI-FontanaArte-98322-rela6115241