FueraDentro-Butaque-dining-cha_3673ae06f3

 

Luksuriøse designhagemøbler av FueraDentro gjør hagen din en fullverdig utendørs levende plass, hvor du kan nyte den samme komfort og feststemning som i ditt hjem. perfeksjonere din hage/terrasse med møbler som passer stemningen og stilen i hjemmet ditt. FueraDentro produkter er best kjent for sin komfort, funksjonalitet, og high-end eksklusiv design – de er også lite vedlikeholdskrevende, slik at du får mer tid til å sitte og slappe av med familie og venner.

✓ Laget av internasjonalt anerkjente designere
✓ Design hagemøbler
✓ Høy kvalitet resirkulerbare materialer
✓ Værbestandig og lite vedlikehold

FueraDentro er en nederlandsk utemøbler designmerke. Våre moderne hagemøbler kan du ta din forståelse av moderne design utendørs. I samarbeid med ledende designere og up-and-coming talenter, har FueraDentro utviklet sine møbelserier, ved hjelp av den nyeste tilgjengelige teknologi, for å skape vakre og værbestandig luksus utemøbler.

Møblene er laget av høyeste kvalitet i materialer, produsert på en miljøvennlig, og designet for en levetid på utendørs bruk. Resultatet er et utvalg av flotte moderne design utemøbler, som ikke ville se ut av sted i ethvert interiør.

se hjemmeside www.fueradentro.com