Velkommen til mitt lille hjørne på Miinto. Mitt navn er Tove Meldgaard, og i mer enn 20 år har jeg drevet mitt eget firma som interiørdesigner. Jeg innreder private boliger og annet, gjerne over hele landet. Jeg har en spesiell forkjærlighet til helt spesielle og unike produkter, gjerne flerfunksjonelle som virkelig skiller seg ut !

Nå har jeg tatt noen av mine favoritter, ekslusive perler fra mine leverandører du ikke finner så mange andre steder i Norge, og tilgjengeliggjort dem for deg også. Noen stikkord jeg alltid har med meg når jeg velger ut disse produktene, er kvalitet, ekslusivitet, funksjonalitet og selvsagt blikkfang.

I mine år som interiørdesigner har jeg lært at den virkelige skjønnheten i et hjem blir skapt av mer enn bare komplimenterende fargevalg og forståelsen for et roms lys og dynamikk. Den blir skapt når vi kan se oss selv i den! På samme måten som våre alles personligheter er unike og med enormt potensiale for skjønnhet, burde detaljene vi velger oss for å dekorere rommene vi lever i også gjenspeile dette unike og spesielle ved hvem DU er.

Dette har vært sentralt i min karriere som interiørsdesigner, og dette er tanken jeg har tatt med meg når jeg nå ønsker å dele noen av dem her på Miinto.

Ekslusivitet
Veldig få er forhandlere på merkene jeg har plukket disse favorittene mine fra. Merker som Elitis, Houles og Sacho Hesselein Tonellidesign,Creation Baumann og Serralunga med flere. Du vil derfor være garantert at dette ikke produkter du ofte vil støte på i andres stuer og rom, slik at du kan føle at rommet er ditt eget, og unikt.

Kvalitet
Gode produkter SKAL ha god kvalitet, både for levetid, skjønnhet og komfort. Jeg velger kun ut produkter som holder den høyeste standard og det beste designet.

Mine tips
Lev livet ditt i rom som vil gi deg glede og inspirasjon, gode energi og flyt. Tenk på hvordan du vil sette sammen interiøret, fargene og materialene du vil omgi deg med. La noen produkter få «løfte» seg frem, mens andre skal skape samspillet mellom de forskjellige flatene du dekorerer og knytte det hele sammen.

Tenk lys og farge, tenk «it»-produkter, tenk personlighet og tenk kreativt, ha et glimt i øyet, livet er kort, det er lov å leke litt der det passer.
Lykke til med å skape ditt rom!