ABONDO_8LIFE_A07_0

Jeg elsker å være ute når været tillater det. En hyggelig og innbydende terrasse som er innredet etter dine behov til avslapping og sosialt samvær er viktig for meg og mange. Derfor vil jeg presentere ute møbler fra en av mine favorittleverandører som er ROYAL BOTANIA fra Belgia. Dette er eksklusive møbler som tåler svært mye. Kvaliteten er høy med livstids garanti på konstruksjon. Materialer i rustfritt stål, teak, glass, corian og keramikk. Det er stor fleksibilitet da seriene har mange størrelser og modeller. Det er 5 års garanti på alle tekstiler og Batyline. Det er aquastop (behandling med regnsikring) på tekstiler til ute bruk. Det er minimum av vedlikehold, og cover til alle møbler og komposisjoner. Disse møblene passer like godt til bedrifter som til private.

Du finner linken på mine hjemmesider meldgaard.no under LEVERANDØRER. Ta kontakt ved interesse       Det er med glede jeg kan tilby 15% på alle loungemodellene fra ROYAL BOTANIA  ut mars måned.

 

NINIX_15NINIX_16

 

VIGORLOUNGE_06ABONDO_2_0