Vårtilbud på utemøbler

15% avslag på ekslusive utemøbler fra Royal Botania og Gandia Blasco.

Denne siden vil inneholde smått og godt, om hvordan jeg jobber, nyheter på produkter, Inspirasjon på reiser og messer, oppdrag jeg holder på med, samt tilbud.

Da starter jeg med et tilbud til dere. Solen skinner og det er snart vår og sommer. Går du i tanker om å oppgradere din uteplass til våren eller sommeren er tiden for å starte nå.

Ut februar måned gir jeg 15% avslag på utemøbler fra Royal Botania og Gandia Blasco. Disse finner du på siden med leverandører under menyvalget som heter utemøbler. Klikk her for å se leverandører

 

Her finner du et bilde som viser en av kolleksjonene til Royal Botania. Dette er en serie som heter NINIX. Les mer om Royal Botania her.

Utemøbler fra Royal Botania. Seriern heter NINIX

 

Innovative og moderne kvalitetsmøbler fra Spanske Gandia Blasco. Disse møblene er lette da de er laget i lakkert aluminium. Denne produsenten er ny i Norge. Her har du muligheten til å gjøre et kupp på kvalitetsmøbler som ikke alle andre har. Disse utemøblene takler det norske klima på strak arm og kan stå ute i årevis uten å ta skade. Her får du kvalitet i alle ledd.

Besøk siden her.

Hvem drømmer vel ikke om en sånn lounge på terrassen?

Håper du tar kontakt for jeg ser frem til å hjelpe deg med dine ønsker og behov.

 

 

Del dette innlegget på Sosiale medier

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest