Jeg heter Tove Meldgaard, og i mer enn 20 år har jeg drevet mitt eget firma som interiørdesigner. Jeg innreder private boliger innen- og utendørs, og offentlige prosjekter, gjerne over hele landet.

Velkommen til mine sider

Tusen takk for at du klikket deg inn på min side, som jeg håper du finner inspirerende. Har du noen spørsmål, er det noe du savner, ta kontakt via kontaktskjema eller telefon. Jeg er klar for å høre dine ønsker og behov.

Jeg påtar meg innredning av:

  • Boliger av alle typer
  • Feriehus i inn- og utland
  • Offentlige prosjekter
  • Nybygg og rehabiliteringsprosjekter

Min filosofi

Livet er kort, og det er lov å leke litt der det passer, ha et glimt i øyet, og å våge noe nytt. En annerledes farge, eller et blikkfang av et produkt, sette interiøret sammen på en annen måte, det skaper noe eget.

I mine år som interiørdesigner har jeg først og fremst vært opptatt av hvem er du/dere, hva har du/dere og hvor vil du/dere ? Hvem skal bruke rommet ? Hva skal rommet brukes til ? Det er et samarbeid, en modningsprosess for deg/dere og for meg. Dette gjelder uansett om det er privat eller en arbeidsplass. Et rom ute eller innendørs, må selvsagt få en god tilpasset planløsning. Da spiller det ingen rolle hvor produktet kommer fra.

Jeg tilstreber å gi rommet en god energi, en fin flyt, alle store flater tilpasset hverandre, da vil du/dere bruke det – med glede 🙂

Samarbeidspartnere

Jeg har et spennende og kreativt samarbeid med flere gode lysdesignere, og andre dyktige fagfolk på ulike felt som jeg har knyttet til meg opp gjennom mange år. Jeg har også tilgang til en rekke spennende produkter som du ikke så lett kan finne andre steder. Sentralt i alt så vektlegger jeg kvalitet og seriøsitet.

Men den viktigste samarbeidspartneren min er DEG eller DIN BEDRIFT! Jeg er her for å hjelpe deg med å finne din egen stil, og med å dekke dine behov slik at du får det akkurat slik du har drømt om.

Hvem jeg er

Jeg etablerte eget firma 1992, og innreder i dag mest i Oslo med omegn men også i økende grad rundt i landet. Jeg påtar meg også oppdrag over hele landet, og feriehus i inn og utland. Bor du i en annen landsdel så vil det være en glede om du tar kontakt. Jeg liker å komme utenfor komfortsonen i Oslo omegn, og har derfor spesialopplegg slik at reiseutgifter og reisetid skal være akseptabelt.

Jeg forhandler også svært mye av alle typer interiørprodukter, og det er alltid kvalitetsprodukter fra fabrikker jeg kan stå inne for. Men jeg tegner også endel løsninger selv.
Jeg reiser en god del, på messer rundt i Europa for å følge opp nye produkter og for å se hva som skjer, men selvsagt også for studier og inspirasjon.Da ønsker jeg deg varmt velkommen med dine ønsker og behov!

Vennlig hilsen
Tove Meldgaard

Interiørdesigner Tove Meldgaard AS
Kjelsåsvn 168 A, Frysja Næringspark
0884 Oslo

Mobil +4791545563
www.meldgaard.no
tove@meldgaard.no
http://www.facebook.com/tovemeldgaard

270190_140268732717298_1380268_n