Mitt navn er

TOVE

I mer enn 25 år har jeg drevet mitt eget firma som interiørdesigner.

Tanker & filosofi

Interiørdesigner er også et viktig yrke. Det å ha god energi og flyt i et rom når livet går opp og ned, betyr mer enn de fleste er bevisst. Som interiørdesigner jobber jeg med å transformere et ofte tomt lerret til et personlig hjem for mine klienter. Jeg jobber også med kantiner, uterom, og kontorer for bedrifter, der målet er at farger og innredning viser firmaet utad. Jeg har siden 1992 levert en rekke spennende løsninger til flere målgrupper. Nettopp fordi jeg er så lidenskapelig for interiørdesign, vil dette være jobben min resten av livet. 

En interiørdesigner kan by på mange fordeler. Den største er at hjemmet reflekterer livsstilen og personligheten din. Tiltalende fargeskjemaer, kombinert med god flyt og rom som utøver sin funksjon, er en følelse i seg selv.
Som interiørdesigner, er jeg også opptatt av alt fra god belysning til smart lagring i hjemmet ditt. Mitt mål er at du skal få et smil om munnen når du kommer hjem. Jeg er ikke ferdig med designet før du er helt fornøyd!
Interiør er først og fremst min lidenskap, men jeg vil også at dine tanker skal være med. Derfor starter jeg alltid arbeidet med en hyggelig samtale. Her går vi gjennom dine tanker og ønsker rundt interiøret.
Selv om jeg jobber som individuell interiørarkitekt, har jeg gode samarbeidspartnere i håndverkere som jeg er stolt av å samarbeide med. Jeg er også helt avhengig av leverandører som setter kvalitet og design i førersetet, levert til rett tid.
Når dine behov og ønsker er fastsatt, igangsetter jeg prosjektet. Da er det på tide å transformere dine behov til et personlig hjem som du vil elske. Jeg gir meg ikke før du er 100 % fornøyd. Det er alltid mitt mål som interiørdesigner!