Velkommen til mine sider

Jeg heter Tove Meldgaard, og i mer enn 20 år har jeg drevet mitt eget firma som interiørdesigner. Jeg innreder private boliger og annet, gjerne over hele landet. Alle oppdrag kan leveres i 3D om ønskelig.

Jeg påtar meg innredning av:

  • Boliger av alle typer
  • Feriehus i inn- og utland
  • Offentlige prosjekter
  • Nybygg og rehabiliteringsprosjekter
  • Forretningsbygg

Min filosofi

Livet er kort, og det er lov å leke litt der det passer, ha et glimt i øyet, og å våge noe nytt. En annerledes farge, eller et blikkfang av et produkt, sette interiøret sammen på en annen måte, det skaper noe eget.

I mine år som interiørdesigner har jeg lært at den virkelige skjønnheten i et hjem blir skapt av mer enn bare komplimenterende fargevalg og forståelsen for et roms lys og dynamikk. Den blir skapt når vi kan se oss selv i den! På samme måten som våre alles personligheter er unike og med enormt potensiale for skjønnhet, burde detaljene vi velger oss for å dekorere rommene vi lever i også gjenspeile dette unike og spesielle ved hvem DU eller DIN BEDRIFT er.

Dette har vært sentralt i min karriere som interiørsdesigner, og noe jeg tar med meg videre til alle mine oppdrag.
Samarbeidspartnere

Jeg har et spennende og kreativt samarbeid med flere gode lysdesignere, og andre dyktige fagfolk på ulike felt som jeg har knyttet til meg opp gjennom mange år. Jeg har også tilgang til en rekke spennende produkter som du ikke så lett kan finne andre steder. Sentralt i alt så vektlegger jeg kvalitet og seriøsitet.

Men den viktigste samarbeidspartneren min er DEG eller DIN BEDRIFT! Jeg er her for å hjelpe deg med å finne din egen stil, og med å dekke dine behov slik at du får det akkurat slik du har drømt om.

Hvem jeg er

Jeg etablerte eget firma 1992, og innreder i dag mest i Oslo med omegn men også i økende grad rundt i landet. Jeg påtar meg også oppdrag over hele landet, og feriehus i inn og utland.

Jeg forhandler også svært mye av alle typer interiørprodukter, og det er alltid kvalitetsprodukter fra fabrikker jeg kan stå inne for. Men jeg tegner også endel løsninger selv.
Jeg reiser en god del, på messer rundt i Europa for å følge opp nye produkter og for å se hva som skjer, men selvsagt også for studier og inspirasjon.Da ønsker jeg deg varmt velkommen med dine ønsker og behov!

Vennlig hilsen
Tove Meldgaard

Interiørdesigner Tove Meldgaard AS
Kjelsåsvn 168 A, Frysja Næringspark
0884 Oslo

Mobil +4791545563
www.meldgaard.no
tove@meldgaard.no
http://www.facebook.com/tovemeldgaard

270190_140268732717298_1380268_n