Mitt navn er

TOVE

I mer enn 25 år har jeg drevet mitt eget firma som interiørdesigner.

Hvem jeg er

Jeg etablerte eget firma 1992, og innreder i dag mest i Oslo med omegn men også i økende grad rundt i landet. Jeg påtar meg også oppdrag over hele landet, og feriehus i inn og utland. Bor du i en annen landsdel så vil det være en glede om du tar kontakt. Jeg liker å komme utenfor komfortsonen i Oslo omegn, og har derfor spesialopplegg slik at reiseutgifter og reisetid skal være akseptabelt.

Jeg forhandler også svært mye av alle typer interiørprodukter, og det er alltid kvalitetsprodukter fra fabrikker jeg kan stå inne for. Men jeg tegner også endel løsninger selv.
Jeg reiser en god del, på messer rundt i Europa for å følge opp nye produkter og for å se hva som skjer, men selvsagt også for studier og inspirasjon. Da ønsker jeg deg varmt velkommen med dine ønsker og behov!

Min filosofi

Livet er kort, og det er lov å leke litt der det passer, ha et glimt i øyet, og å våge noe nytt. En annerledes farge, eller et blikkfang av et produkt, sette interiøret sammen på en annen måte, det skaper noe eget.

I mine år som interiørdesigner har jeg først og fremst vært opptatt av hvem er du/dere, hva har du/dere og hvor vil du/dere ? Hvem skal bruke rommet ? Hva skal rommet brukes til ? Det er et samarbeid, en modningsprosess for deg/dere og for meg. Dette gjelder uansett om det er privat eller en arbeidsplass. Et rom ute eller innendørs, må selvsagt få en god tilpasset planløsning. Da spiller det ingen rolle hvor produktet kommer fra.

Jeg tilstreber å gi rommet en god energi, en fin flyt, alle store flater tilpasset hverandre, da vil du/dere bruke det – med glede