Det er utrolig hyggelig med god omtale, og det har blitt noen. Jeg må selv få lov til å gi noen gode ord tilbake da det er fantastisk mye flotte kunder jeg får lov til å samarbeide med. Mange av mine kunder har jeg jobbet for i mer en 20 år, til og med noen barn er blitt voksne og har hyret meg inn. Det er et stort privilegium å få lov til å forandre omgivelser til kundene mine slik at det blir gode arealer å oppholde seg i . Det gjør noe for livskvaliteten. Det er rett og slett en stor glede. Tusen takk til dere alle.

Britt & Thorleif Lerbrekk, Montebello – 2019

Vi fant interiørdesigner Tove Meldgaard på nettet, og det var ren og skjær lykke.
Har hatt et fantastisk samarbeide med henne og har det fremdeles. Hun har tegnet og innredet en flott leilighet til vår sønn i underetasjen, bestående av soverom m/garderobe, stue, og et flott bad.
I tillegg har hun tegnet masterbad, soverom, gjeste toalett, spisestue og hoved stue oppe. Hennes kjennskap til hva som finnes på markedet av tekstiler, møbler, belysning etc. er enorm, og vi har funnet tapeter, tekstiler og møbler vi ikke visste fantes. Hennes evne til å kombinere farger og tekstiler har utfordret oss på en god måte, og vi er utrolig fornøyd med hennes arbeid. Hun er hele tiden tilgjengelig og gir deg en trygghetsfølelse som er viktig under oppussings tiden. I tillegg har hun gode samarbeids partnere, både på el, Elektrokompetanse AS, og vvs rørleggerfirma Ing. Knut Larsen AS og ikke minst Protom Bygg v/Tomasz og gjengen. De legger virkelig sjelen sin i arbeidet, både grunnarbeid,tapetsering og ikke minst flislegging, som hos oss var en utfordring.(de la 60×60 fliser på både gulv og vegger). Nydelig arbeid. De er ryddige, holder avtaler og priser, og følger opp el og vvs.
Vi anbefaler denne gjengen på det varmeste, og Tove – gleder oss til neste prosjekt.

NN, Snarøya – 2019

Beskrivelse av oppdragets art:

Totaloppussing av et moderne funkishus ca. 12 år gammelt på ca. 480 m2.

Det har virkelig vært absolutt alt. Det er ikke den ting som ikke har blitt oppgradert. Over til Smarthus/Dali, Nye spesielle innerdører, gulv, glassgulv, vegger, ny peis, bygge inn vinterhage med forandring av både høydeforandringer og løft av vinduer, nytt kjøkken, nye bad og gjeste wc, nye møbler, nye garderober, absolutt alt av ny belysning.

Det har vær alt av nye rør, nye el kabler, med fare for å glemme noe, det har vært et stort fantastisk morsomt oppdrag med fantastiske kunder som både tør og kan. Det har derfor vært utfordrende for flere med helt nye produkter, som dører, ikke minst belysningen , og noen spesialløsninger som har tatt sin tid. Vi takker alle for oppdraget og tillitten, en stor glede.

-Tove

 

Referanse: NN Snarøya

Vi har kjøpt tjenester fra Interiørdesigner Tove Meldgaard AS, Protom bygg AS,Ing. Knut Larsen AS og Elektrokompetanse ASi ulike prosjekter i våre boliger gjennom de siste 20 årene.

Erfaringene er svært gode, både når det gjelder kreative innspill og ideutvikling, håndverksmessig utførelse, punktlighet og etterrettelighet. Arbeidene som leveres er av meget høy kvalitet, det samme gjelder produktene som formidles.

Vår erfaring er at dette er et team som samarbeider tett og godt til kundens beste. Interiørdesigner, ansvarlig prosjektleder og håndverkere har en ubesværet og åpen dialog og tar kontakt dersom noe oppstår. Alt dette sikrer etter vår erfaring at alle parter trekker i samme retning, mot et felles mål og er opptatt av å levere gode og tillitvekkende tjenester.

Karoline & Carl, Kjelsås Oslo – 2019

Beskrivelse av oppdragets art: Vi startet med øverste av 3 etasjer og det var total oppussing av alle flater, tak vegger og ny parkett og lister, og nye dører.  Maling og tapetsering av 3 soverom, ny belysning og nye garderobe/oppbevaring skap.

Etter et kort opphold har vi nå fullført midtetasjen med nye tak, vegger, flytting av vegger, nytt kjøkken, skyvedør, fliser i entre og nytt tilpasset garderobe for en familie på 4. Fornyelse av trapp gjennom etasjene med

Belegg og nye glass vegger/rekkverk.

-Tove

Referanse: Tove og Tomasz er profesjonelle og pålitelige.

Tove:

Et stilfullt og praktisk hjem til en vanlig småbarnsfamilie. Med sine kreative evner sier Tove hva hun mener, samtidig som hun gir rom for våre egne preferanser og favorittfarger.

Tove gir seg ikke når hun gjennom erfaring vet hva som fungerer godt.

For oss har Tove vært svært tilgjengelig, og det er lett å se at hun ønsker det beste for sine kunder. Alle farger og tekstiler harmonerer godt, og vi har fått et hjem vi gleder oss til å komme hjem til.

Vi er godt fornøyd med kjøkken fra DADA og Acme garderobeskap og alle andre produkter som er levert.

Tomasz Siv. Ing. Leder av Protom Bygg

Håndverkerne er profesjonelle og dyktige. De rydder alltid opp etter seg (hver dag) og de holder avtaler. Der de har jobbet i hjemme vårt ser det ut som nytt. Tomasz og teamet hans er ikke fornøyde før de mener det er så bra som det kan få blitt. Håndverkere med lang erfaring, og de løser ethvert problem.

Elektroservice AS og Siv. Ing. Knut Larsen AS (rørlegger)

Det er vår erfaring at de er ryddige og etterrettelige. Samarbeider godt med oss, og de er nøye med å følge lovmessige retningslinjer.

Under ledelse av Tomasz, har alt gått veldig bra, fremdrift uten opphold.

Vi kan trygt anbefale Interiørdesigner Tove Meldgaard og hennes team.

Hilsen Karoline & Carl

 

 

Anne Abrahamsen, Oslo

Vi ble anbefalt Tove av en god venn som har brukt henne i mange år og er svært fornøyd.

Det er vi også.

Tove er kreativ, hun har god smak, innsikt i markedet og lang erfaring. Vi har bygget om og innredet kjøkkenet og henne erfaring og innsikt har vært helt uvurderlig. Hun har laget gode forslag og spiller godt på lag med klientene sine. Vi har sammen diskutert oss frem til og funnet gode løsninger og vi har fått det lekreste kjøkkenet jeg har sett – bedre enn vi hadde håpet på.

Hun har også svært gode leverandører og samarbeidspartnere og er svært tilstede i gjennomføringsfasen. Spørsmål blir besvart svært raskt og ting som må endres blir håndtert på en svært god måte.

Ved å bruke Tove hevet vi kvaliteten på designet, hun ga oss de kreative og litt mer luksuriøse løsningene vi ellers ikke hadde greidd å finne på egen hånd.
Modulnova kjøkkenet hun leverte er utrolig lekkert og noe ingen andre har. Og det fungerer svært godt i hverdagen, med gode skuffe og skapløsninger med integrert lys og automatiserte åpne-og lukkeløsninger. Kerlite benkeplaten er perfekt – vakker og ekstremt slitesterk. Vi har valgt å kombinere det med en Unoform øy. Tove var litt bekymret for å kombinere to kjøkken, men da vi tok beslutningen støttet hun 100% og sikret at det ble en bra løsning.
Tove designet en egen lampe av ledlys for oss, og den og resten av lysdesignet levert av Limelight setter prikken over i-en.

Vi kommer til å jobbe videre med Tove og hennes samarbeidspartnere på resten av boligen.

 

 

Ragnhild, Pilestredet Park, Oslo

En venninne av meg fant Tove på nettet, mente hun var en stjerne og det er hun!

Skulle pusse opp kjøkkenet, vi kom fort frem til at ved å rive en vegg ville jeg få et større rom.
Kjøkkenet har blitt funksjonelt til daglig bruk og fungere som den sosiale sonen jeg ønsket meg når jeg har middagsgjester.

Fantastisk å møte en person som kan om farger, tapeter, gardiner og møbler.
Jeg ble så begeistret for ideene til Tove at det var flere rom som ble pusset opp.
Er veldig fornøyd med min «nye» leilighet.
Håndverkerne hun anbefalte fulgte opp og var en fornøyelse å ha i hus.

Anbefaler Tove til alle som trenger veiledning.

 

 

 

Eldar Hareide, Hareid

Vi skulle fornye deler av huset, i fyrste omgang ei lita stove,og badet, vi kontakta Tove Meldgaard, som foreslo gode og praktiske løysingar på små og vanskelege rom. Vi er svært fornøgde med resultatet. Tove Meldgaard har kontor i Oslo, og vi bor på Sunnmøre. Dette var inga hindring for eit godt samarbeid, vi kan anbefale Tove Meldgaard på det varmaste!

 

 

Siri & Roger, Haslum i Bærum

I 2000 hadde vi behov for hjelp til ideer med oppussing av tre soverom og en gang i huset vårt fra 1980 tallet på Haslum i Bærum.

Jeg fant Tove på nettet og hun tok på seg oppdraget. Hun viste seg å være veldig behagelig å jobbe med og vi ble veldig fornøyd med resultatet. Vi var stort sett i utlandet da oppussingen foregikk og Tove koordinerte arbeidet mens vi var borte.

I fjor høst ville vi pusse opp stuen og kjøkken og spisestuen i den samme villaen som hadde mye gulnet furupanel i vegger og tak. Dessuten trengte vi et helt nytt belysningskonsept da vi har en del kunst som ble «borte» p.g.a. dårlig, gammeldags belysning.
Vi kontaktet Tove igjen , og hun kom med veldig spennende ideer til tapeter og belysning samt lekre valg av møbler.
Resultatet er forbløffende. Uten en eneste strukturell forandring er huset blitt et helt annet. Lyst, luftig og fargerikt, alt holdt innen en stram ramme.
Belysningen har vært en viktig faktor i helhetsinntrykket og kreativt valg av LED lamper som også fungerer som skulpturer har gitt huset et veldig personlig preg som faktisk fremhever arkitektene stil. Trivselsfaktoren er stor!
Tove er veldig kunnskapsrik og orientert om siste produkter innen møbler, tekstiler og belysning og hun har et team av dyktige håndverkere som jobber godt sammen og utfører nøyaktig arbeid. Dessuten er hun veldig effektiv og lett å omgås.

Igjen måtte arbeidet stort sett utføres mens vi var i utlandet, men kontakt på Internett med både henne og håndverkerne gjorde at vi hele tiden var informert om hva som skjedde og vi kunne være med på beslutningsprosessen uten å være i landet.
Nå vurderer vi om vi skal ta neste skritt og pusse opp kjellerstuen og bassengrommet for å heve den delen av huset ut av 80 tallet.

 

 

NN Sørlandet

Jeg har benyttet Tove Meldgaard til å innrede min manikyr og massasjesalong. Jeg er veldig fornøyd med løsningene og resultatet ble kjempeflott!!!! Kundene er fornøyd, og jeg stortrives med å jobbe i lokalene. Jeg oversendte foto og mål av rommene, og all kommunikasjon skjedde på mail og over telefon. Dette var ingen hindring for et flott resultat. Vi møttes første gang da jeg måtte reise inn til Oslo og hente de produktene som ikke kunne sendes direkte til salongen på Sørlandet. Jeg vil også fremheve at Tove Meldgaard har vist en veldig positiv oppfølging underveis i prosjektet, jeg har fått raske tilbakemeldinger når jeg har hatt behov for hjelp underveis. Jeg vil absolutt anbefale Toves sine tjenester.

 

 

Sharon & Peter, Tranby i Lier

Hei Tove!
Har skrevet noen ord om hvor fornoyed vi er med alt du har gjort for oss.
We are a family of 5 with 9 cats, 2 dogs, a horse and a hamster. The time had came to adress the fact that our house was in need of some life saving decorating . I came cross Tove on Facebook and have not looked back since. Tove took on our decorating challenge and the result is amazing, we are all happy, even the hamster.
We now have a lounge that is tasteful and a delight to sit on the sofa and just look around us. Our dinning room has become one of the most popularitet areas of the house and encourages us to entertain more. We have a room specialy for my young teenager daughters, one of whom is handicapped. Tove has made that room very special for us.
The colours, fabrics, flooring and furniture i would never have thought of, but it is perfect for us.
I want to show of our house all the time now, we are so pleased.
Thankyou Tove from all of us.
Sharon, Peter, Oskar, Anja Kaja, Poppet, Indie, Snoop, Kozinuss, Weepaws, Knerten, Paris, Teeny, Cupid, Lizzie, Jeannie, Carma and Snowball.

 

 

Anette Beichmann, Kampen Oslo

Tove har gjort en kjempejobb med å finne gode løsninger som fungerer både i hverdagen og når vi har mange gjester. Hun finner løsninger som jeg selv ikke ser. Anbefales!

 

 

Aina Hagen Stomperud, Bogstad Oslo

Vi angrer ikke et sekund på at vi benyttet oss av Tove’s  tjenester da vi skulle bygge om kjøkken og gang! Hun tegnet en super løsning som fungerer perfekt for en travel 3 barnsfamilie. Tove har gode kontakter i bransjen og tilknytning til et fantastisk team av tømrere, elektrikere etc. I tillegg til å være en meget dyktig interiørdesigner, er hun også et fantastisk menneske.

 

 

NN, Grefsen Oslo

Vi har samarbeidet med Tove over flere år i forbindelse med en langstrakt totaloppussing av vår enebolig. Vi opplever henne som engasjert og etterrettelig og at hun er tydelig på hva hun ønsker at skal gjøres. Hennes tydelighet har gjort oss beslutningsdyktige.  Toves stil er mer røff enn sart, mer maskulin enn feminin, noe som nok passer best i vårt hus/arkitektur,  og vi har flere ganger blitt grundig utfordret på vår egen fantasi og smak. Å gå for Toves forslag har vi imidlertid aldri angret på og vi er svært fornøyd med de rommene som nå er fullført. 

 

 

Marianne og Øyvind Franck, Bergen

Her fra vestlandet er vi veldig fornøyd med designer Tove Meldgaard sin konstruksjon/innredning av vår leilighet. 
Funksjonell og estetiskt, passer både for menn og kvinner. Hun tar hensyn til våre innspill og er ikke minst lydhør og det er posetivt. Anbefaler henne på det varmeste. Kjente henne ikke fra før, men vi ble ikke skuffet. 

 

 

Margrethe Hareide Garnes

Fikk hjelp av Tove Meldgaard til å innrede 2 stk. bad på Sunnmøre. Avstand var ingen hindring ! Ho gjorde ein kjempejobb, og vi er supernøgde med resultatet !!   Anbefales på det varmeste !

 

 

Anne & Harald Gløersen, Asker

Da vi for noen år siden fikk lyst til å innrede vårt til da uinnredete rom i kjelleren på hytta på Hadeland, hadde vi lite tanker om hva rommet skulle inneholde.Vi tenkte oss noe rundt dusj, badstue og kanskje et boblebad, men utover det hadde vi ingen forestillinger om hva dette arealet skulle inneholde, eller hvordan det skulle se ut. Som et første skudd i blinde, surfet vi litt på nettet og søkte på ord som vi mente kunne være relevante. Det meste av det vi fant, falt ikke særlig i smak, og vi var derfor nesten i ferd med å endre strategi. Men så plutselig, fant vi en side med bilder som tiltalte oss!  Den siden var din. Et møte ble som kjent avtalt og kjemien stemte fra første sekund. Du lyttet og var opptatt av å forstå våre ønsker og behov. Resultatet ble et smykke av et spa-rom, som gjestene bare gisper av når de kommer inn i rommet. Først og fremst tjener det som et samlings- og avslappningssted etter en lang dag i marka, og det fungerer like bra om vi er mange eller få. Men rommet er blitt så intimt og hyggelig at det også er blitt et sted der vi hever glasset med gjestene, før vi setter oss til bords oppe i stuen.

Hva er det som gjør miljøet der nede så unikt ? Vi tror det er flere faktorer som spiller sammen:

1) Forståelsen av våre ønsker, og optimal arealplanlegging utifra det.
2) Kombinasjonen av utsøkte, spennende materialer, og dristige løsninger hva angår sammen- stilling av ulike materiar på gulv og vegger mm.
3) Nært forhold til det ypperste av håndverkere som kunne realisere ambisiøse planer til et resultat som sto fullt ut i stil med de høye forventningene.

Da vi for et års tid siden startet planleggingen av innredningen av vår nye leilighet i Vollen i Asker, var det helt naturlig for oss å søke råd hos deg. Primært bruker vi deg denne gang på belysning og møblering, fordi prosjektet gir oss klare begrensninger på hva vi kan gjøre av endringer. Men på de feltene vi kan bruke deg, har vi også denne gang fullt utbytte av deg og din kompetanse, Tove. Du har svært god smak, men samtidig er du ydmyk, lyttende, og har respekt for våre synspunkter og ønsker om å f.eks integrere antikviteter,  orientalske tepper etc. inn i en hypermoderne leilighet. Hva belysningen angår, opplever vi deg som ekstremt oppdatert i utviklingen av produkter i en svært innovativ bransje.

Men kanskje det aller viktigste for oss, er all tiden vi sparer ved å benytte deg. Tenk på alt det vi ville sett, og valgt bort, om vi skulle velge belysning og møbler på egen hånd. Du har forstått vår smak, og derfor kan du pense oss inn på de typer av møbler og belysning som du forstår vil fange vår interesse. Dette er av uvurdelig betydning for oss.

At vi i våre felles prosesser har både friske diskusjoner og masse humor og latter, bidrar ytterligere til at det for oss bare vil være en ren fornøyelse å anbefale deg varmt til andre.

Wenche og Jan Johannessen, Montebello

Vi har i 2011 benyttet Tove Meldgaard som rådgiver og ko-ordinator ved oppussing av bad og stue. Vi benytter henne også ved pågående møblering og oppussing av hall og soverom. 
Vi er meget godt fornøyd med det arbeidet hun utfører og de håndverkere hun benytter seg av og kan gi henne våre beste anbefalinger.

Birgitte og Erik Øie, Nesøya

Vi har i 2011 benyttet Tove Meldgaard som rådgiver for å oppgradere kjøkken, stue og kjellerstue.
Vi er meget godt fornøyd med det arbeid hun har utført og de produktene hun har anbefalt og som hun forhandler. Hun har vært flink til å gi oss råd om modernisering som passer til vår stil, samtidig som hun har
utfordret oss på vår smak og fått oss til å bli litt «modigere». Hennes filosofi om at hvert rom skal ha sin funksjon, har også vært nyttig.

Vi kommer til å benytte oss av Tove’s rådgivning videre i moderniseringen av vår bolig og kan absolutt anbefale hennes tjenester.

 

 

Elena og Hans Ivar Almås, Bjørndal Oslo

Vi har benyttet Tove’s tjenester i snart 10 år ved flere anledninger. Både i forbindelse med oppusssing/innredning av leilighet og hus.
Hennes råd og løsninger har alltid vært praktiske, funksjonelle og gjennomtenkte i tillegg til å se pent ut. Tove har også et stort nettverk av dyktige leverandører og samarbeidspartnere, noe som gjør at man får en helt annen kvalitet og løsninger enn det man finner i vanlige norske interiørbutikker.

Vi er veldig fornøyde og kommer til å benytte oss av hennes tjenester også i fremtiden. Vi kan varmt anbefale Tove Meldgaard.

Kåre Søyland, Sørenga Oslo

Med hjelp fra Tove har leiligheten min blitt både vakker og funksjonell. Selv er jeg travel med eget selskap, og har liten tid til å vurdere planløsninger, inventar osv. Med Tove kunne jeg stole på at dette ble tatt hånd om. På grunn av dette har jeg nå et hjemmekontor med plassen jeg trenger og som passer sammen med helheten i leiligheten. Takk for hjelpen 🙂

 

Tom Nilsen, Bygdøy Oslo

Nå blir det knall lekkert hjemme Tove, du er flink og smaken din er uoverstreffelig,  takk for godt og langt samarbeid – siden 1998 så langt 🙂

Tonje og Bjørn Sannes, Fredrikstad

Da vi for snart et år siden fikk et barn, oppdaget vi raskt at huset som til da hadde fungert godt, nå var svært upraktisk og lite funksjonelt. Dessuten ønsket vi oss et vaskerom og et ekstra soverom. Siden vi ønsket å bli boende, forsøkte vi – uten hell – å tenke ut nye løsninger som kunne bidra til å gjøre huset mer funksjonelt og gi oss den plassen vi hadde behov for. 

Tilfeldigvis kom vi over Tove Meldgaard på internett, og det har blitt redningen. Hun er dyktig i sitt fag, ser raskt gode løsninger, og fant løsninger som vi ikke hadde sett selv. Hun er kreativ og oppleves genuint interessert. Hun er effektiv,o og holder drivet oppe i prosjektet, noe som oppleves godt i en hektisk hverdag. Vi er nå iferd med å få den plassen vi trenger, samtidig som vi har fått råd og tips til forbedringer flere steder i huset, slik at hverdagen kan bli litt enklere.

Om man ønsker god kvalitet, god smak, stilige og samtidige løsninger, så anbefaler vi Tove Meldgaard på det varmeste. At vi bor i Fredrikstad er ingen hinder for et godt og effektivt samarbeid.

 

 

Margaret Skumsrud, Høvik

Tusen takk Tove for din hjelp ! Jeg var kommet til et punkt hvor jeg trengte råd for å få stylet stuen min, fra å finne nettsiden din, til å sende deg en mail og få en telefon fra deg tok ikke mer enn 10 minutter ! Jeg var ganske imponert over punktligheten ! Sammen med deg fikk jeg nye ideer og selvom jeg skulle ha truffet deg tidligere er jeg så fornøyd med helheten. Du holdt meg informert om leveringstider omgående og kontakten med håndverkerne gikk så bra, dyktige karer som var hyggelig å ha i huset. Jeg kommer til å holde kontakten med deg og ser frem til neste prosjekt, som jeg håper ikke blir så lenge til.

 

 

Anne Marie Hovden, Lilleaker Oslo

Det var et lykketreff da jeg traff  hjemmesiden til Tove !
Jeg hadde lenge ønsket å pusse opp leiligheten min , men klarte ikke å bestemme meg for hva jeg skulle gjøre, derfor surfet jeg på nettet. Det var mange der ute som tilbød sine tjenester, men den eneste siden jeg falt for var Tove’s. Jeg likte umiddelbart både bildene og filosofien hennes.
Tove kom på hjemmebesøk, og der jeg bare så problemer kom hun opp med geniale løsninger.
Gjennom Tove har jeg fått farger og tapeter,  møbler og belysning som er med på å gjøre leiligheten min  til noe helt spesielt.
Tove har en fantastisk sans for form og farger og ikke minst belysning. Jeg lærte raskt å stole på hennes kunnskaper, og har ikke angret ett sekund på noen av forslagene hun har kommet med. Stilen ble røff og elegant med detaljer som løfter helel leiligheten.

En viktig del av prosjektet var alle håndverkerne, og jeg må bare berømme de Tove har formidlet, de jobbet effektivt og nøyaktig,
og fremdriften ble overholdt hele veien.

Jeg hadde virkelig ikke trodd at oppussing skulle være så morsomt, og ved neste prosjekt er Tove et selvskrevent valg som rådgiver og formidler av gode og lekre løsninger og produkter.

Bjørn Egil Grimsrud, Bekkestua

Vi engasjerte Tove til å planløse vårt kombinerte bad m/badstue og vaskeromavdeling komplett med materialer, belysning og produkter. Resultatet er blitt langt bedre enn forventet, og helt anneledes enn vi kunne ha tenkt ut selv !
Vi har fått et stort bad med skjult og funksjonell  vaskeromsdel, samt en elegant tilstøtende badstue har vi også fått, perfekt etter en skitur eller samle vår lille familie. Venner og famile sier det er det fineste badet de har sett.