Nyoppusset moderne funkisbolig ved Oslofjorden

Denne fantastiske villaen er 3dje boligen jeg har designet sammen med gode kunder gjennom veldig mange år.
Vi kjenner hverandre derfor veldig godt. Sansen er smaken for godt  italienskt design, med Minotti, Molteni og Dada. For meg er det som å komme hjem når jeg blir kalt inn på oppdrag hos denne familien.

Dette huset er stort, og alt måtte gjøres. Alt ble revet. Det var ønskelig med  planløsning og innredning for mye sosial omgang med familie og venner. Med en åpen kjøkkenløsning er det lekkert med et kjøkken som er et møbel. Så det var enkelt å velge VVD – Designet av  Vincent Van Duysen  for www.dada-kitchens.com,  med unike detaljer som f.eks alle fronter i antrasitt stål. Kombinert med grå eik og marmor benkeplate er dette kjøkkenet et syn. slik kunne jeg fortsette, begge badene og gjestetoalett har hvert sitt uttrykk men alle i samme farger.

 

En god del av møblene og gardinene er gjenbruk fra forrige leilighet

Det var nødvendig med garderober, walk in til yttertøy ,  et fantastisk skoskap, og et mindre walk in på soverommet. Alle fra Molteni se her www.molteni.it Det samme er de lange elegante sofaene og spisebordet med stoler. Det hyggelige tv rommet er møbler med godstoler og teppe fra www.minotti.com Det som passet perfekt i dette huset er alle dørene i huset, både henglset og skyvedører inkl glassdørene inn til tv rommet. De er helt flush innbygget i veggene og kommer fra
www. linvisibile.com som er en av de aller beste på dører i Italia. Alle linkene til Minotti, Molteni og Dada finner du også på min side om leverandører.

Et spennende og utfordrende prosjekt for alle inklusive mine gode håndverkere som du kan lese om under siden «Samarbeidspartnere», som jeg er veldig takknemlig for å fått mulighet til å være med på.

 

Bilde av Molteni skap
Skoskap fra Molteni

 

Stoler og teppe fra Minotti
Stoler og teppe fra Minotti, sidebord er fra Molteni

 

Herlige sofaer og bord fra Molteni, teppet er fra Svneske Kasthall
Loungegruppen med en fantastisk utsikt gjennom stort panoramavindu

Jeg må også få lov til å takke Hocus Fokus som har produsert denne fine filmen.

Det frister til gjentagelse.

Se video av mitt arbeid her

 

Del dette innlegget på Sosiale medier

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest