Dette var 2 små upraktiske bad. I utgangspunktet ved oppføring av bygget var nok tanken var at 2 barnerom/gjesterom skulle ha vært sitt bad, noe som ikke fungerte bra. Kunden hadde heller ikke barn boende hjemme, og brukte det ene soverommet til treningsrom. Dette badet hadde derfor ikke behov for mye oppbevaring til slikt vi kan ha på badet. Her var det bruk for armslag, god plass og velvære, men også et badekar som barnebarn kunne kose seg i. I dette forslaget var det lagt mye i fliser og belysning. Da kunden kjøpte nytt hus mitt i rivingen av disse 2 badene, ble resultatet noe annerledes, men like fint. Det samme gjelder for gjeste wc, forslaget ble forenklet men sort, maskulint og dramatisk både på tegning og det ferdige resultat. Hvordan det ble ser du på bildene i Penthouse på Fornebu, i Bildegalleriet. Referansen finner du på NN, Grefsen, og NN Snarøya. :)

2 små bad, omgjort til 1 stort.

 

Dramatisk look på gjeste WC