3 ting var en forutsetting for å kjøpe en 4 roms leilighet på 88m2, + Balkong på 11m2 og en gjennomgående terrasse på 30m2. 1) Den skulle kunne tegnes om til leilighet med en utleiedel. 2) Godt med uteareal var et must. 3) Den måtte ligge i nærheten av min sønn som bor i egen bolig med tilsyn. ( egne filmer og reportasjer under mediaomtale samt Billedgalleri på denne)

I tillegg var det ønskelig med gasspeis, og den skulle helst ligge i de øverste etasjer.  og uten gjenboere ! Midt mellom Nydalen og Torshov. Med denne løsningen fikk eieren en moderne urban leilighet, perfekt for 1 person og med en utleiedel som også kan brukes av familie og venner på besøk. Leiligheten sto ferdig nyåret 2017. Denne leiligheten er interiørdesignerens egen 🙂 Det er ikke mye som er standard her, det må være flisene på badene/hybelbadet og LED spott på vaskerommet. Terrassene har siden disse tegningene ble laget, blitt oppgradert til det ypperste. Gulvene er skiftet, det er pergola,på begge terrassene , det er screen duker, det er glass hevevegger for å dempe vind. Alt dette vil forhåpentligvis komme på foto i løpet av septer 2019.

Legg gjerne merke til at opprinnelig salgstegning, har en inngang/entre, på 7,3 m2, totalt  ubrukelig, til en pris av 78.000,00 pr m2, det er hårreisende at kjøpere godtar en slik elendig planløsning. Videre ser du soverom på 6m2, det er faktisk latterlig. At nye leiligheter i tillegg har så mye feil, at jeg lurer på om det er i stand til å stå i 30 år, så mye dårlig er det ! og jeg lurer på hva som blir skrevet om Solon eiendom, Solid Entrepenør om 30 år, hvis de i det hele tatt eksisterer.

Alle 3D tegninger er laget av Teo Design på oppdrag for Interiørdesigner Tove Meldgaard AS.